Новинка «Грецький йогурт 0,05% жиру»
Не можна не відзначити всезростаючий останнім часом інтерес до здорового способу життя. Що ж вміщує в себе це поняття? Здоровий спосіб життя — це коли живеш і радієш кожній миті, коли хочеться творити, коли перебуваєш в стані гармонії, як із собою, так із навколишнім світом. Це, перш за все, позитивний настрій, це здорове, радісне, повне вражень, багате можливостями і шансами життя. Та однією з найважливіших складових є повноцінне, збалансоване харчування. Новинка від компанії «Рудь» — «Грецький йогурт 0,05% жиру» — є саме тим продуктом, який із впевненістю можна віднести до групи здорового харчування.
Грецький йогурт — це йогурт, який фільтрується для видалення сироватки, надаючи продукту дуже густу консистенцію, в той самий час зберігаючи характерний йогуртовий ніжний, м'який, трішки кислуватий смак.
Чому Грецький?
Грецький йогурт стає все більше і більше популярним, тому що він:
- Багатший за смаком, ніж звичайний йогурт;
- Має приємну густу консистенцію, схожу на десерт;
- Рекомендований фахівцями фітнесу та здорового способу життя як замінник жирних «заправок»;
- Має таку комбінацію молочнокислих бактерій, які покращують здоров'я шлунково-кишкового тракту;
- Повністю натуральний продукт;
- Не містить цукру!
Використання Грецького йогурту
Грецький йогурт виступає в якості прекрасної альтернативи сметані й майонезу, маючи при цьому низьку калорійність. Одна чашка (250 г) знежиреного Грецького йогурту містить близько 80 ккал і 0,12 г жиру, в той час як один стакан сметани (21%) містить у середньому близько 530 калорій і жиру аж 52 г! А це – істотна різниця! Заправте салат зі свіжих овочів або фруктів грецьким йогуртом, замість сметани або майонезу та його калорійність знизиться в декілька разів.
Смачний грецький йогурт можна додавати в усі пироги, до складу яких входить кефір або сметана. Виходить дуже смачно!
У грецькому йогурті також дуже смачно тушкувати м'ясо: як жирне, так і пісне. Cвинина або баранина в йогурті втрачає частину своєї жирності та стає більш легкою. А пісна яловичина, маложирна курка чи грудка індички, навпаки — просочується легкої йогуртової кислинкою та стає ніжнішою.
Грецький йогурт, можна також вживати в якості самостійного продукту, або додавати до нього свіжі фрукти, ягоди, шоколад, поливати медом або джемом.
Загалом, грецький йогурт смакує в усіх зазначених варіантах. Це смачний, легкий та дуже корисний молочнокислий продукт!
Тож, смакуйте з користю, грецький йогурт від компанії «Рудь»!